پرش به محتوا
خانه » درخواست غرامت نقص عضو از تامین اجتماعی

درخواست غرامت نقص عضو از تامین اجتماعی

 ۱- ما یک پرونده ای داریم موکل ما خود و کارگرهایش را بیمه کرده است.  در پیشنهاد اولیه قرارداد هم که اساس بیمه نامه هست بند : بیمه حادثه بیمه گذار یا صاحبکار تیک بله خورده و طبق لیست خود موکل ما که کارفرما هست جز اسامی کارکنان ثابت ذکر شده است . حالا از قضا موکل که کارفرما محسوب می شود در محیط کارشان به شدت برق گرفته از ناحیه دست و صورت ! به نوعی کار افتاده شده و  جراحت دیده است . حالا شرکت بیمه فقط هزینه پزشکی تا سقف که ۵ میلیون تومان است را حاضر است ۴ میلیون  بدهد . بعد نقص عضو و دیه شامل نمیشه ؟ لطفا اگر ممکن است راهنمایی بفرمایید می توانیم اساسا دیه مطالبه کنیم ؟ حقوقی ؟ کیفری ؟ بستگی به بیمه نامه تان دارد . اگر بیمه نامه حوادث باشد معمولا فقط هزینه های درمانی پرداخت می شود و گزینه هایی مانند دیه بابت ازکارافتادگی یا نقص عضو یا هر نوع آسیب دیگر را ندارند . اما اگر بیمه مسئولیت کارفرما باشد معمولا شامل دیه در تمامی موارد فوق می شود . این موضوعات با توجه به پوشش های بیمه نامه بررسی می شود و معمولا نیازی به شکایت های قضایی نیست . 

۲- به نظریه پزشک قانونی می توان اعتراض کرد ؟ بله . تا ۲ مرحله می توان اعتراض کرد . 

۳- آیا بنده که ماه ۵ سال ۹۵ ماشین را بیمه کردم دیه راننده بهم تعلق نمی گیرد ؟ قانونا بله ولی متاسفانه عملا نه 

۴- چطورمی شود قبل از استراحت نصف دیه را گرفت ؟ باید به دادگاه درخواست دهید که با توجه به نیازی که دارید و هزینه هایی که انجام داده اید به دیه نیاز دارید . با حکم دادگاه تا سقف ۵۰ درصد می توانید دیه بگیرید . 

۵- خواهشمند است در صورت امکان دیه و ارش نظریه زیر را اعلام نمائید ؟ 

  1. ۸ درصد دیه کامل معادل ۱۶ میلیون و ۸۰۰ هزر تومان به نرخ دیه سال ۱۳۹۶ . 
  2. ۲ درصد دیه کامل معادل ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به نرخ دیه سال ۱۳۹۶ .
  3. ۸ درصد دیه کامل معادل ۱۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان به نرخ دیه سال ۱۳۹۶ . 
  4. ۸ درصد دیه کامل معادل ۱۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان به نرخ دیه سال ۱۳۹۶ .
  5. ۲ درصد دیه کامل معادل ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به نرخ دیه سال ۱۳۹۶ .
  6. ۸ درصد دیه کامل معادل ۱۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان به نرخ دیه سال ۱۳۹۶ .

۶- اگر لطف کنید درمورد غرامت نقص عضو تامین اجتماعی صحبت بفرمایید درمورد مزایا درمستمری ؟ اگر در اثر حادثه ناشی از کار بین ۱۰ تا ۳۲ درصد ازکارافتادگی بگیرید ۳۶ برابر مستمری ماهیانه ازکارافتادگی جزئی را به عنوان غرامت نقص عضو می گیرید . در مورد این موضوع با آیتم ازکارافتادگی در سایت جستجو کنید . 

۷- کادر درمان هستم . مریض پس از سوختگی حین درمان شکایت به پزشکی قانونی برده است . می خواستم بدانم بیمه ارش یا دیه رو قبول می کند ؟ اگر بیمارستان بیمه مسئولیت داشته باشد یا کادر درمان و یا پزشکان داشته باشند بله قبول می کند . 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *