کارهایی که بعد از تصادف باید انجام دهیم؟

 1- اگر خدای ناکرده حادثه ای رخ دهید بیمه شخص ثالث نه تنها باید هزینه  آسیب های افراد خوروی مقابل و عابران را بپردازد بلکه باید هزینه آسیب های سرنشینان خودرو را نیز جبران کند . بیشترین تعدادی که باید هزینه شان پرداخت گردد 5 نفر می باشد و برای هر نفر نهایتا تا میزان دیه کامل یک انسان در ماه حرام . اگر تعداد از 5 نفر بیشتر گردد یا میزان دیه از دیه  کامل 5 نفر در ماه حرام بیشتر گردد ، جبران بقیه خسارات با مقصر حادثه است.

2- مواردی که در بند قبل گفته شد مربوط به دیه حوادث بدنی برای افراد بود . اما عمده هزینه هایی که توسط بیمه شخص ثالث پرداخت می شود بابت هزینه هایی است که به علت آسیب به وسیله نقلیه دیگر به وجود آمده است . اما جالب است بدانید که اگر به درخت یا دیوار یا در یا هر شی دیگری هم بخورید و باعث ایجاد خسارت گردید بیمه موظف است که این هزینه را بپردازد . نخندید ! ممکن است اتفاق بیفتد !

3- نکته دیگر این است که چنانچه راننده مقصر خود دچار صدمه بدنی و جانی گردد ، صادر کننده بیمه مسئول جبران خسارت می باشد .

4- در صورتیکه خدای ناکرده خسارت بدنی و جانی رخ دهد دقت کنید که حتما باید با پلیس و اورژانس تماس بگیرید ، در غیر این صورت باید ثابت کنید تصادف ساختگی نیست که این کار معمولا با استشهادیه و به سختی صورت می پذیرد.

5- در مورد استفاده از بیمه نامه شخص ثالث عجله نکنید . مثلا شخصی بیمه نامه ای با 5 سال تخفیف دارد (یعنی 40 درصد تخفیف تقریبا معادل 600 هزار تومان) که در اثر حادثه ای یک میلیون تومان خسارت ایجاد می کند. اگر از بیمه نامه اش استفاده کند 40 درصد تخفیف را از دست می دهد و شاید به صرفه باشد که از بیمه نامه استفاه کند . ولی اگر تخفیف را در یک بازه زمانی نهایتا 7 ساله ببینیم ضرری که ایجاد می شود از میزان خسارت پرداختی بیشتر است .

جدیدتر قدیمی تر