از چه شرکتی بیمه عمر بخریم؟

 1- هر کسی باید با توجه به نیاز خود بیمه عمر خریداری کند . این موضوع درباره زنان و مردان  و در مورد سنین مختلف نیز متفاوت است . واقعیت این است که انواع مختلفی از بیمه های عمر که در کشورهای دیگر وجود دارد در کشور ما وجود ندارد و البته یک نکته دیگر نیز که اهمیت بالایی دارد  این است که گستردگی بیمه های پایه کشور ما را کمتر کشور دیگری دارد . شخصا فکر می کنم بیمه های عمر باید به عنوان بیمه مکمل بیمه پایه مورد استفاده قرار گیرند . یعنی شما بیمه پردازی یکی از صندوق های بیمه تامین اجتماعی ، کشوری ، لشگری ، فولاد و ... باشید و از بیمه های عمر نیز به عنوان بیمه مکمل استفاده کنید تا در دوران بازنشستگی و یا خدای ناکرده اگر قبل از آن فوت کردید مبلغ مناسبی به صورت یکجا به شما یا ورثه محترم برسد تا بتوانند گوشه ای از مشکلات زندگی را با آن حل کنند . البته این تنها نظر من است و ممکن است خیلی ها هم با آن موافق نباشند .

2- شرکت های بیمه در ایران عموما کمتر دارای نو آوری های منحصر به فرد می باشند و بسیاری از شرایط شان در زمینه بیمه عمر یکسان می باشد . بنابراین سعی کنید به جزئیاتی اهمیت بدهید که شاید در گرفتن نتیجه نهایی برای شما مفید تر می باشند . شرایط خرید بیمه نامه ، سود ، بازخرید ، وام ، پوشش های بیمه ای ، دوره انتظار بیماری ها و حوادث را دقیقا با توجه به شرایط خود بررسی کنید . نظر من را می خواهید در بیمه های عمر اهمیت بسیار بالایی برای تعهدات بلند مدت قائل شوید و تعهدات کوتاه مدت را کنار بگذارید . شرایط مثل بازخرید ، مبلغ سرمایه فوت و مبلغ سرمایه بیمه عمر بسیار اهمیت بالاتری دارد . به سود و وام های پرداختی زیاد توجه نکنید . اگر می خواستید سود بگیرید بهتر بود پولتان را در بانک می گذاشتید (تازه راههای دیگری هم بود !) . شما پول به بیمه عمر می دهید که اگر به سن پیری رسیدید مبلغ بالایی به شما دهند (یا سود ماهیانه اش را دهند) و یا اگر فوت کردید مبلغ مناسبی به ورثه تان و بنابراین اهمیت این موارد از دیگر موارد بسیار بیشتر است .

3- سطح توانگری شرکت مورد نظر را بررسی کنید . هر چه سطح توانگری عدد کمتری باشد (عدد1) به نظر می رسد پشتیبان مناسب تری برای شما باشد . البته صرفا ملاک این نباشد چون به نظر من حرف و حدیث های فراوانی در مورد چگونگی محاسبه این سطوح وجود دارد که شاید زمانی دیگر در مورد آن صحبت کنم . به نظرم آنچه اهمیت زیادی دارد پشتیبان ها و یا دارندگان سهام شرکت بیمه مورد نظر و البته قدمت آن است که دیرپایی آن را تضمین می کند . زیرا شما نمی خواهید شرکت بیمه تان خدای ناکرده به سرنوشت بیمه توسعه دچار شود .

4-  در مورد آپشن های قرارداد بیمه عمر نیز دقت داشته باشید . آپشن هایی مثل پوشش هزینه پزشکی در اثر حادثه ، غرامت و مستمری نقص عضو ، هزینه درمان بیماری های خاص ، و .... به نظرم حتما به سایت تمامی بیمه ها مراجعه کرده و در مورد بیمه عمر به دقت بررسی کنید . مانند بیمه شخص ثالث نیست که یکساله باشه و محلی برای آزمون و خطا . بحث یک عمره ! به همه آنها عموما اعتماد داشته باشید که پولتان از بین نمی رود چون معمولا همگی بیمه اتکایی هستند (توسط بیمه مرکزی)  و معمولا توسط دولت پشتیبانی می گردند . به نظرم بهتر است از یک کارشناس خبره بهره بگیرید که وابستگی خاصی به هیچ بیمه ای نداشته باشد .

جدیدتر قدیمی تر