شکایت برای اصلاح تاریخ ابتلاء به بیماری منجر به ازکارافتادگی به دیوان عدالت اداری

 با سلام! کمیسیون  مبنای تاریخ ازکارافتادگی  رو‌کذاشتن رو آن ار ای اگه من ام ار ای سال ۱۴۰۳ ارائه می دادم از ۱۴۰۳ برای من شروع بیماری میزدند..این چه جور منطقیه ؟ بعد تکلیف سال‌های که من حق بیمه ریختم چی میشه؟ اصلا منطقی نیست و این باک قانونی کما اینکه تو سال ۸۵ سر همین قاضی های دیوان نامه زدند و رای گرفتند که کمیسیون فقط مجاز به گفتن از کار افتادگی و تشخیص شروع بیماری به عهده اونها نیست. دقیقا در رای کمیسیون پزشکی تاریخ از کار افتادگی من رو همون تاریخ آخرین ام ار ای گذاشتن و عنوان کردن آخرین ام آری در مرکز ام ار ای ارین به تاریخ۱۴۰۰/۱۱/۰۸ خوب من اکه میدونستن قراره تاربخ آخرین ام ار ای تاریخ از کار افتادگیم باشه میرفتم ام ار ای به تاریخ ۱۴۰۳ میگرفتم بعد من تا شهریور ۱۴۰۳ بیمه رد کردم حق بیمه پرداخت کردم و خود دکتر متخصص خودم هم گفته و نامه زده به کمیسیون که تا تاریخ برج ۵ ۱۴۰۳ ایشان توانایی کار داشته و از این تاریخ از کار افتاده است چطوری حق بیمه رو تا روز آخر میکیرین به از کار افتادگی میرسه میرن به آخرین ام آر آی و نه آخرین پرداختی حق بیمه نکاه میکنن باشه اصلا قبول من از سال ۱۴۰۰ از کار افتاده ام چرا از همون تاریخ محاسبه از کار افتادگی من رو نمیکنن و بهم حق مستمری  ی پرداخت نمیکنن ؟؟؟؟

ملاک اینها باید پرداخت حق بیمه باشه وقتی طرف حق بیمه پرداخت کرده باید تا روز آخرش بهش پرداخت کنند اومدیم طرف با وجود مشکلات رفته سر کار به اینا چه ارتباطی دارد که کی از کار افتاده شده ملاک اینها باید زمان درخواست از کار افتادگی فرد باشه من با وجود سختی هایی که داشتن تونستم کار کنم به بیمه چه دخلی دارد که از کار افتادگی من چه زمانی بوده مگه بیمه از اون تاریخ پول و حق و حقوقی چیزی به من داده که منو وامدار خودش میکنه؟؟؟ تازه باید ممنون من باشن که من فشاری بهشون نیاوردن و خودمو زود از کار افتاده نکردم که هزینه ای به سازمان تامین اجتماعی منتقل بشه؟ 

من رای دیوان عدالت سال۹۸ رو دیدم توش اشاره ایی نکرده که رای کمیسیون پزشکی لازم الاجرا گفته دیوان عدالت اداری باید نظر بده با توجه به پرونده ممکنه دوباره پرونده رو بده به کمیسیون برای رسیدگی مجدد؟ این رای دیوان:

"رای هیات عمومی

الف: تعارض در آراء محرز است.

ب: مطابق رای شماره ۶۱-۲۳؍۳؍۱۳۷۷ هیات عمومی دیوان عدالت اداری، نظر کمیسیون پزشکی سازمان تأمین اجتماعی در باب بیماری، نوع و تاریخ آن امری است فنی و تخصصی که امعان نظر قضایی در زمینه اعتبار ماهوی آن وجه قانونی ندارد که به دنبال اعتراض بیست نفر از قضات دیوان عدالت اداری نسبت به رای مذکور، موضوع مجدداً در هیات عمومی دیوان عدالت اداری مطرح شد و هیات عمومی به موجب رای شماره ۷۹-۱۷؍۲؍۱۳۸۵ با حذف کلمه «تاریخ» از متن رای شماره ۶۱-۲۳؍۳؍۱۳۷۷ صرفاً تعیین بیماری و نوع آن را فنی و غیر قابل امعان نظر قضایی دانسته و نظر کمیسیون پزشکی سازمان تأمین اجتماعی در تعیین تاریخ ابتلاء به بیماری را امری غیر فنی و قابل امعان نظر اعلام کرده است. علاوه بر آن دادنامه شماره ۷۹-۱۷؍۲؍۱۳۸۵ هیات عمومی دیوان عدالت اداری، متضمن صلاحیت فنی کمیسیونهای پزشکی در تعیین تاریخ بیماری نبوده و صرفاً مبین قابلیت امعان نظر قضایی آرای کمیسیونهای مزبور در تعیین تاریخ بیماری توسط شعب دیوان عدالت اداری و با اختیارات حاصله از ماده ۶۳ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری می باشد. بنابراین اولاً: کمیسیونهای پزشکی سازمان تأمین اجتماعی، واجد صلاحیت در تعیین تاریخ ابتلاء به بیماری هستند و ثانیاً: آرای کمیسیونهای مزبور در تعیین تاریخ ابتلا به بیماری، مطابق ماده ۶۳ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری قابل امعان نظر قضایی در شعب دیوان عدالت اداری است و لذا چنانچه رای کمیسیون در تشخیص تاریخ بیماری توسط شعبه دیوان عدالت اداری نقض شود در اجراء ماده ۶۳ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری موضوع جهت رسیدگی با رعایت مفاد رای دیوان به همان کمیسیون واگذار می شود و مراحل رسیدگی مطابق ماده ۶۳ قانون یاد شده قابل رسیدگی خواهد بود. به دلایل مذکور آراء صادر شده به شرح مندرج در گردش کار که کمیسیونهای پزشکی را واجد صلاحیت برای تعیین تاریخ ابتلا به بیماری دانسته و اعتراض به تصمیمات کمیسیونهای مذکور از حیث تعیین تاریخ ابتلا به بیماری را در صلاحیت شعبه دیوان عدالت اداری تلقی کرده و موضوع را در اجرای ماده ۶۳ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری قابل رسیدگی دانسته اند صحیح و موافق مقررات تشخیص شد. این رای به استناد بند ۲ ماده ۱۲ و ماده ۸۹ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری مصوب سال ۱۳۹۲ برای شعب دیوان عدالت اداری و سایر مراجع اداری مربوط در موارد مشابه لازم الاتباع است. محمدکاظم بهرامی-رئیس هیأت عمومی دیوان عدالت اداری".

من کلش رو خوندم توش عنوان شده دیوان باید رسیدگی کنه و نگفته حق با کمیسیون پزشکیه گفته اون میتونه تاریخ تعیین کنه مشکل نیست اما دیوان میتونه رسیدگی کنه به دعوی شاکی و نکنه برای رسیدگی مجدد دوباره کمیسیون؟

در رای سال 98 گفتند پرونده می تواند برای بررسی مجدد به کمیسیون پزشکی ارجاع شود. کمیسیون هم معمولا اولین تاریخی را که با توجه به مدارک ازکارافتادگی کلی احراز می شود به عنوان تاریخ ابتلاء به بیماری منجر به ازکارافتادگی در نظر می گیرد. در بیشتر از 90 درصد آراء معمولا همان رای قبلی یا با تفاوت زمانی کم در نظر گرفته می شود و تایید می شود. ولی خودم گفتم می توانید به دیوان شکایت کنید. البته یک سالی طول می کشد چون معمولا پرونده در بدوی و تجدید نظر بررسی می شود.

نظرات